Galgament Csatornázás

Résztvevő cégek adatai - Kommunikációs feladatok

Kiválasztott szervezet: Ferling PR Kft.
Képviseli: Ferling PR Kft.

Ferling Pr Kft.A Ferling PR 20 éves tapasztalattal rendelkező professzionális pr-ügynökség, a kelet-közép európai térség jelentős, stratégiai tanácsadást és teljes körű pr szolgáltatást nyújtó vállalkozása.

Az ügynökség a Budapest Business Journal évről évre megjelenő, a magyarországi pr ügynökségek toplistáját tartalmazó összesítésében hosszú ideje az élvonalban található. Bizalomépítés, hírnévmenedzsment, konfliktuskezelés, sajtókommunikáció, promóció, rendezvényszervezés, online marketing, marketingkommunikáció – akármelyik területről is van szó, ügynökségünk Magyarország bármely régiójában képes olyan helyismerettel bíró operatív teamet mozgósítani, amely megfelelő időzítéssel, pontos és lelkiismeretes munkával támogatja megbízóit a célok elérésében, vagy a rábízott problémák megoldásában.

Pr-ügynökségünk elkötelezte magát a növekedés, a hatékonyság, a vállalati és társadalmi fenntarthatóság biztosítása, illetve a társadalmi csoportok közötti hatékony párbeszédet szolgáló korszerű kommunikációs technológiák alkalmazása mellett.

www.ferlingpr.com

Kapcsolat felvétel